EKIPI KOMBËTAR: PARIS BORDEAUX LILLE LYON MARSEILLE MONTPELLIER NANCY NANTES NICE RENNES STRASBOURG TOULOUSE TIRANA

MARRËDHËNIE NDËRKOMBËTARE

Epitech ka përfshirë aspektin ndërkombëtar në kurset e tij, duke e bërë atë të domosdoshëm. Studentët tanë shkojnë vitin e katërt në një nga universitete tona ose institucionet partnere në gjithë botën, për dy semestra akademikë. Nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës deri në Australi, nga Irlanda deri në Rusi, nga Argjentina deri në Kinë, çdo partneritet i lidhur ka specifikat e tij dhe propozon një zgjedhje reale për studentët tanë.

Ambicia e Epitech është të bëhet një lojtar kyç në skenën ndërkombëtare për zhvillimin e metodave të mësimdhënies të bazuara në projekte. Për të arritur këtë, kemi ngritur një rrjet multikulturor të avancuar. Ne po investojmë në kompani që të na mundësojnë të kemi një lëvizshmëri sa më të madhe dhe, që mund mundësojë stazhe jashtë vendit që në vitin e parë. Në fillim të dekadës se re, ne dëshirojmë të trajnojmë ekspertë të aftë për të qenë pjesë e një bote ndërkombëtare.

MËSIMI I ANGLISHTES

Për të plotësuar proçesin e ndërkombëtarizimit të studentëve tanë, një zotërim perfekt i anglishtes në një nivel profesional, do të përputhej në mënyrë perfekte me metodat e mësimdhënies së universitetit.


Yanis Guenane, 3rd year student talks about his internship in Boston, USA

NDËRTIMI I RRJETIT TONË GLOBAL SË BASHKU

Departamenti i Marrëdhënieve Ndërkombëtare Epitech koordinon veprimet e tij rreth tre fokuseve :

  • Vendosja e duhur dhe reciproke e një lëvishmërie pedagog -student
  • Zhvillimi i diplomave të përbashkëta me partnerët tanë universitarë
  • Rritje e dukshmërisë së shkollës sonë në nivel global

Për të arritur këto objektiva, Epitech është një pjesëtar aktiv i disa shoqatave ndërkombëtare:

KONTAKTE

Ksénia Andreeva

Ksénia Andreeva
Head of International Office
Tel. : 00 33 (0)1 44 08 01 74

Claire Yin

Claire Yin
International Affairs Manager – China
Tel. : 00 33 (0)1 44 08 00 74

Lydiane Vail

Lydiane Vail
Assistant, Incoming and Outgoing Students
Tel. : 00 33 (0)1 84 07 42 45

Coralie Gousseau

Coralie Gousseau
Assistant, Outgoing Students
Tel. : 00 33 (0)1 44 08 01 11