EKIPI KOMBËTAR: PARIS BORDEAUX LILLE LYON MARSEILLE MONTPELLIER NANCY NANTES NICE RENNES STRASBOURG TOULOUSE TIRANA

STATISTIKA

Epitech hap rrugën drejt një mundësie punësimi me potencial të lartë, të krahasueshme me Grandes Ecoles tradicionale. Ky formim tek Epitech thekson tri cilësitë që kanë kërkesë gjithnjë e më lartë në treg: fleksibilitet, vetëzhvillim dhe sensin e projektit.

100% E STUDENTËVE JANË NË BIZNES PASI LARGOHEN

Ndër ta:

 • 96% e studentëve Epitech punësohen drejtpërdrejt me kontrata pune pa afat;
 • 94% e studentëve Epitech janë të punësuar si "menaxher të mesëm" apo "drejtues të lartë".

SEKTORËT E AKTIVITETEVE 2014

 • Conseil/Service/ESN
  25%
 • Web/mobile
  20%
 • Logiciel
  20%
 • Others
  7%
 • Finance
  6%
 • Multimédia
  6%
 • Industrie
  4%
 • Éducation
  3%
 • Santé
  3%
 • Sécurité Informatique
  2%
 • Télécom
  2%
 • Transport
  2%
 • Bâtiment
  1%
 • Environnement
  1%