EKIPI KOMBËTAR: PARIS BORDEAUX LILLE LYON MARSEILLE MONTPELLIER NANCY NANTES NICE RENNES STRASBOURG TOULOUSE TIRANA

EKIPET E EPITECH

BORDI DREJTUES

Marc Sellam, Président de IONIS Education Group
Marc Sellam
PRESIDENT I
GRUPIT IONIS
Fabrice Bardèche, Vice-président de IONIS Education Group
Fabrice Bardèche
ZV.PRESIDENT I
GRUPIT IONIS


DREJTUESIT E PËRGJITHSHËM

Emmanuel Carli, Directeur général d'Epitech
Emmanuel Carli
Drejtor i pergjithshëm i Epitech

“Për vite me radhë shkenca kompjuterike është kthyer në qendër të vëmendjes të sektorit publik dhe privat dhe aktualisht po vazhdon të ketë një përshpejtim të jashtëzakonshëm në zhvillimin e saj. Epitech ka një rrjet prej 12 institucionesh të edukimit të lartë në Francë dhe rreth 40 partneritete me universitetet më prestigjoze në botë dhe, në 10 vitet e fundit ka udhëhequr drejt suksesit të rinj të talentuar të cilët janë të apasionuar pas IT-së. Si ekspertë të lartë dhe të hapur ndaj botës falë një mësimdhënieje inovative dhe ndryshe, çdo ditë ish studentët tanë kapin mundësitë që u prezantohen. Duke qenë se Teknologjia e Informacionit është universale, Epitech mundëson anëtarët e tij të krijojnë lidhje me aktorë ekonomikë francezë dhe ndërkombëtarë, duke sjellë një ambicie të përbashkët, atë të transformimit të botës».
- Emmanuel Carli, Drejtor i Përgjithshëm i Epitech.

Emmanuel Carli, Directeur général d'Epitech
Armend Tahiraj
Drejtor i përgjithshëm për Ballkanin

Prania e Epitech në Tiranë, tregon ambicien e institucionit për të ndryshuar mënyrën sesi të rinjtë e Ballkanit dhe studentët ndërkombëtarë e shohin dhe e përdorin Teknologjinë e Informacionit dhe, t’i pajisë ata me një model karriere i cili do t’i shërbejë për 40 vite.

Qëllimi i kurseve tona universitare, është që nëpërmjet trajnimeve, të paraprijë ndikimin ekonomik dhe historiko-kulturor të gjuhës dixhitale, në kuadër të modelit të edukimit francez.

Sinkronizimi i vlerave tona edukative në Europë, është gjithashtu një mënyrë propozimi e mësimit të shkencave kompjuterike nëpërmjet praktikës, zhvillimit dhe kërkimit, të lidhura me zhvillimin tonë ekonomik.
- Armend Tahiraj, Drejor i përgjithshëm i Epitech BallkanZYRA E MARRËDHËNIEVE ME STUDENTËT

Laëtitia Fall, Chargée des relations entreprises
Pascale Chevassu
Zyra Alumni
Pascale Giaccheto, Directrice de la communication
Pascale Giaccheto
Zyra Marrëdhënieve Publike
Céline Gobert-Faucille, Directrice Administrative
Céline Gobert-Faucille
Zyra Administrative
Philippe Coste, Cellule de coordination
Philippe Coste
Zyra e Shkollave
Stéphane Sarr, Directeur des admissions
Stéphane Sarr
Zyra e Pranimeve
Laëtitia Fall, Career Development Center
Pascale Chevassu
Qendra e zhvillimit të karrierës
Ksénia Andreeva, Responsable des relations internationales
Ksénia Andreeva
Edukimi Ndërkombëtar
Pierre-Jean Léger, Operational Excellence
Pierre-Jean Léger
Zyra Ekselencës
Axelle Ziegler, Directrice Pédagogique Régionale
Axelle Ziegler
Zyra Ekselencës