EKIPI KOMBËTAR: PARIS BORDEAUX LILLE LYON MARSEILLE MONTPELLIER NANCY NANTES NICE RENNES STRASBOURG TOULOUSE TIRANA

RRJETI DHE PARTNERITETET

Departamenti i marrëdhënieve me kompanitë ka për detyrë zhvillimin e marrëdhënieve ndërmjet shkollës dhe bizneseve, në favor të studentëve të saj, të sapo diplomuarve dhe kompanive.

Shumë kompani janë tashmë pjesë e rrjetit të partnerëve:

accenture acensi Adobe & Neolane airbus alti RC Armonia Nell atos avisto bouyguestelecom Brains CapGemini CGI Business Consulting Cloudatt Dailymotion DCube DiaboloCom digitas Extia finaxys Jump Kyriba lexsi logware margoconseil melty Merethis Micropole microsoft mwa myBlee Rentabiliweb sii smile Soat agile steria suse ubisoft Uniware Viadeo ysance